Enthousiast

 ga ik vol voor mijn werk


Een tikje eigenwijs
vaar ik mijn eigen koers

Positief
zie ik altijd nieuwe kansen

 

Vol enthousiasme proefde ik voor het eerst aan de journalistiek op mijn zeventiende bij een regionaal weekblad. De opleiding Journalistiek was een logische volgende stap. Daar vond ik helemaal mijn draai: erop uit gaan, mensen spreken, meer horen over actuele thema's... Ik wist al snel: hier wil ik mijn werk van maken! Na mijn studie deed ik waardevolle werkervaring op bij een communicatiebureau. In 2003 besloot ik voor mezelf te beginnen en richtte ik mijn eigen onderneming op: Textworld. Na al die jaren voel ik me nog steeds als een vis in het water als ik met mijn vak bezig ben. De ene dag bezoek ik het duurzaamste gebouw ter wereld, de volgende leer ik meer over interessante thema's als robotisering of eHealth. 


Naast het schrijfwerk vond ik een nieuwe uitdaging in de fotografie. In 2014 ging ik naar de Fotovakschool, en in de jaren daarna deed ik veel ervaring op in de praktijk. Als ik met mijn camera erop uit trek, kan ik alles om me heen vergeten. 


In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur: in Nederland of op andere mooie plekken ter wereld. Als vrijwilliger zet ik mij sinds 2007 in voor het Wereld Natuur Fonds. Mijn favorieten? Wandelen op een verlaten strand, la bella Italia, blauw, robotstofzuigers, 
de bergen, schepijs, lente en herfst, pasta all’ arrabbiata, honden, spijkerstof, earl grey
thee, snorkelen en soft grip pennen.